Nagyon megszerettem őket, a mai napig foglalkozom vele. 2002 és 2004 között Németországban, Berlinben éltem, ahol volt lehetőségem a táncvilág legjobb edzőitől és tanáraitól tanulni, mégis ebben az időben is magyar színekben indultam a hazai ranglistákon és bajnokságokon. Párom ekkor Goldberg Emília volt.
Berlini tartózkodásom nagy hatással volt rám a tánccal kapcsolatos világnézetemben. Sok értékes és érdekes dolgot tanultam, amiket a későbbi pályafutásom során fel tudtam használni és alkalmazom most is a tanítási módszereimben. A kapcsolatot azóta is ápolom az edzőimmel (Franco Formica és Janet Marmulla) és sokszor visszajárok tanulni hozzájuk.


 
     


ÉLATRAJZI MOMENTUMOK

1982 február 24-én születtem Budapesten.

1994 óta foglalkozom a versenytánccal.
Keleti Andrea tánciskolájában kezdtem táncot tanulni. 1995-ben volt az első versenyem Telek Szilviával, aki utána még 7 évig volt társam a versenytáncban. Közös számos országos bajnokságot, Budapest bajnokságot megnyertünk. 1999-ben  elnyertünk a Magyar Köztársasági Kupát, ami a magyar ranglistavezető pozíciónk után járt.

2000-ben felvételt nyertem a Magyar Táncművészeti Főiskolára.
2001-ben a  Tíztánc Magyar Bajnokságon második helyezést értünk el, és a Standard Magyar  Bajnokságon harmadikok voltunk.
2001-ig táncoltunk együtt, utána elváltak útjaink. 2002 elején rövid időre Váradi Martina lett a párom, de ennek a kapcsolatnak hamar vége szakadt. Ezek után sokáig keresgéltem párt, ekkor ismerkedtem meg a modern táncokkal(Art jazz) és a balettel. 
 

2004-ben hazatértem Magyarországra és Südi Iringóval folytattam a táncot. Vele számos hazai ranglista versenyen és kupán indultunk. Ezek mellett nemzetközi versenyeken is döntős eredményeket értünk el.

Eddig 235 hivatalos versenyen indultam, ebből 32 aranyérem, 37 ezüst és 30 bronzérem tulajdonosa vagyok.

2006 májusában bekerültem a Szombat esti láz első szériájába, ahol Ábrahám Edit színész művésznő párja voltam.
A Szombat esti láz második szériájának is tagja voltam, ekkora Farkasházi Réka színésznőt tanítottam táncolni.

A kétéves berlini tartózkodásom miatt, halasztani kényszerültem a főiskolán, a szakdolgozatom  már ősszel beadtam és 5-re bírálták el.
Jelenleg az államvizsgám előtt állo
k.

 
 
 
Copyright © 2007 Angyal András. All rights reserved. Web Design by Nagyszerü Reklámügynökség